Nederlands

Oncologie

Onze wetenschappers volgen een rigoureuze en alomvattende aanpak om kanker te begrijpen en nieuwe geneesmiddelen te ontdekken.
Al meer dan 50 jaar ontwikkelen we innovatieve geneesmiddelen en diagnostische middelen om kanker te voorkomen, op te sporen, te diagnosticeren, te behandelen en te controleren. We streven ernaar het leven te veranderen van mensen die met kanker leven, en van zij die hen steunen. Ons doel is dan ook de kankerpreventie te bevorderen, de ziekte meer onder de aandacht te brengen, vernieuwende screening- en diagnosetechnologieën te ontwikkelen en ons inzicht in de ziekte en de oorzaken ervan te verbeteren. Met onze toonaangevende farmaceutische en diagnostische activiteiten samen, en een sterke O&O pijplijn, bevinden we ons in een unieke positie om gepersonaliseerde gezondheidszorg te leveren.

De ziekte begrijpen om mensen beter te begeleiden

Meer lezen

Therapeutische domeinen

Naar alle therapeutische domeinen

Ontdek meer

Voor professionelen in de gezondheidszorg

R.E. Pharm Eline De Bruyne M-BE-00002278 created on 22/08/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring