Nederlands

De waarde van diagnostiek

Wist u dat tot 70% van de medische beslissingen gebaseerd is op de resultaten van diagnostische tests? Zij leveren een ongelooflijke waarde op en nemen slechts 2% van de uitgaven voor gezondheidszorg voor hun rekening (1).

Wij maken effectieve gezondheidszorg in elke fase van het leven mogelijk. Vanaf de geboorte helpt diagnosetechnologie gezondheidswerkers inzicht te krijgen in de individuele fysiologie en aandoeningen of de kans op daarop te identificeren, zodat gezondheidswerkers ze kunnen voorkomen of behandelen. Wij richten ons op vroegtijdige screening en preventie met de hulp van geavanceerde technologieën om zo snel mogelijk een diagnose te stellen, zodat de meest effectieve behandeling precies op de individuele behoeften kan worden afgestemd.

Dankzij deze aanpak kunnen we ook testen op eventuele aanleg voor bepaalde aandoeningen, in het bijzonder op vormen van kanker. Wij kunnen specialisten helpen een bepaalde aandoening beter te begrijpen, zodat zij kunnen voorspellen hoe deze zich zal gedragen en behandelingen kunnen voorstellen door gebruik te maken van inzichten uit onze uitgebreide kennisbank. Deze inzichten worden voortdurend in het zorgproces ingebracht, zodat de aandoeningen precies kunnen worden opgevolgd.

  1.  Rohr U-P, Binder C, Dieterle T, Giusti F, Messina CGM, Toerien E, et al. (2016) The Value of In Vitro Diagnostic Testing in Medical Practice: A Status Report. PLoS ONE 11(3): e0149856.

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring