Nederlands

Innovatie

Het succes van Roche is geworteld in haar structuur - geleid door de wetenschap en ontworpen voor innovatie.

Onze opzet is gericht op innovatie.

Onze autonome onderzoeks- en ontwikkelingscentra en allianties met meer dan 250 externe partners bevorderen een diversiteit aan wetenschappelijke benaderingen, creativiteit en wendbaarheid. Onze wereldwijde geografische schaal en mondiale reikwijdte stellen ons in staat talent aan te trekken in de belangrijkste wetenschappelijke centra ter wereld en onze oplossingen snel te brengen naar de mensen die ze nodig hebben.

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00002307 - Created on 01/09/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInTwitterFacebookInstagramVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring