Nederlands

Partnering: innovatie stimuleren door samenwerking

Veranderende sociale druk, een vergrijzende bevolking, een steeds meer sedentaire levensstijl en de beperkingen van duurzame ontwikkeling zijn allemaal nieuwe uitdagingen voor de gezondheidszorg.

Helaas kan één organisatie alleen deze maatschappelijke uitdagingen niet oplossen. Door gesprekken en samenwerkingsverbanden hopen wij inspiratie te vinden om te innoveren en duurzame oplossingen te vinden die ons de flexibiliteit geven om de veranderende behoeften van onze samenleving aan te pakken.

Daarom werken we bij Roche samen met partners - patiënten, zorgverleners, verenigingen, visionairs, technologievernieuwers en vele anderen. Door samen te werken, in plaats van in silo's, kan echte verandering plaatsvinden.

Samen kunnen we veranderingen op alle niveaus stimuleren, en dat op de meest effectieve manier, om de gezondheidszorg te verbeteren en sneller bij de patiënten te krijgen. Want innovatie hoeft niet nieuw te betekenen, het kan ook gewoon een betere oplossing zijn die uiteindelijk de patiënten ten goede komt.

Onze steeds meer verbonden wereld betekent dat we dubbel werk kunnen vermijden en in plaats daarvan elkaars werk kunnen verbeteren om onze gemeenschappelijke doelen sneller te bereiken. De tijd is gekomen om alle onderdelen van de gezondheidszorg te integreren om de holistische benadering te bieden die nodig is voor een duurzamere toekomst van ons gezondheidszorgstelsel.

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00002309 - Created on 01/09/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInTwitterFacebookInstagramVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring