Nederlands

Digitalisering van de gezondheidszorg

De patiëntenzorg verandert fundamenteel - in een steeds sneller tempo. De impact van gegevens en digitale technologieën neemt toe en biedt mogelijkheden om de huidige gezondheidszorg te verbeteren, maar we kunnen nog veel meer doen. Meer voor patiënten, meer voor zorgverleners, meer voor gezondheidsautoriteiten die geconfronteerd worden met uitdagende beslissingen in een snel veranderende wereld.

Dit is het moment om onze manier van denken over gezondheidszorg te veranderen. Digitale inzichten kunnen waarde ontsluiten voor individuen en voor gezondheidsstelsels, als we de manier waarop we de zorg beheren veranderen voor het datagedreven tijdperk. Wij bouwen aan open digitale ecosystemen met partners en belanghebbenden die deze kans kunnen grijpen.

Informatie is macht. Roche weet dit al 125 jaar. Nu de gezondheidszorg dit kritieke transformatiepunt nadert, zijn wij er om gegevens voor u te laten werken. Samen kunnen we bevolkingsgroepen gezond houden en het patiëntentraject voorgoedveranderen .

De gezondheidszorg is langzamer op digitaal gegaan dan andere sectoren. Maar de vooruitgang in innovatieve technologie en de beschikbaarheid van zinvolle data op schaal heeft ons op een keerpunt gebracht. Dit is een moment dat het potentieel heeft om de digitale transformatie in de gezondheidszorg te versnellen. Als we deze verschuiving samen kunnen maken, kunnen we een datagestuurde revolutie in de gezondheidszorg leiden. Door gebruik te maken van digitale inzichten en de samenwerking op te voeren, kunnen we de ongelijkheidskloof dichten en de gezondheid van elk individu verbeteren door tijdig geïndividualiseerde beslissingen te nemen. Het gaat niet alleen om gegevens, maar om betere resultaten voor iedereen.

Stel je een dag voor waarop we inzichten kunnen putten uit de complexe gezondheidsgegevens die individuen gedurende hun hele leven genereren. Dit opent nieuwe mogelijkheden om:

  • Vroegtijdig preventieve maatregelen te nemen: Samen kunnen we het aantal nieuwe ziekten en de gevolgen van ziekten verminderen, zodat mensen langer gezond blijven.

  • Ziektebeheer op een meer gepersonaliseerde manier: Laten we patiënten en gezondheidswerkers op het juiste moment de juiste inzichten geven om een diagnose te stellen, de juiste therapie te kiezen en de ziekte te controleren.

  • Patronen en trends in de volksgezondheid identificeren: De vraag naar gezondheidsdiensten voorspellen om het gebruik van de eindige middelen door de gezondheidsstelsels te optimaliseren.

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00002308 - Created on 01/09/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring