Oogheelkunde

We focussen onze baanbrekende behandelingen op de meest voorkomende oorzaken van visuele bepereking.
Bij Roche zijn onze baanbrekende klinische programma’s gericht op netvliesaandoeningen, een de belangrijkste oorzaken van blindheid en visuele beperking wereldwijd, met een hoge onvervulde medische nood.

De motivatie voor ons werk op het gebied van de oogheelkunde is ons engagement om echt een verschil te maken voor de mensen die te maken krijgen met verlies van gezichtsvermogen en hun mantelzorgers.

We hechten bijzondere waarde aan onze relaties en samenwerking met onderzoekers, clinici en patiëntengroepen, waardoor we, als een gemeenschap, de wetenschap in de oogheelkunde kunnen ondersteunen en de zorg voor mensen met oogziekten kunnen verbeteren.

Bezoek het RochePro platform om meer te weten te komen over onze innovatieve aanpak in oftalmologie.

Als gezondheidszorgprofessional hebt u via dit platform toegang tot meer nuttige informatie en hulpmiddelen voor u en uw patiënten.

U kunt ook contact opnemen met ons team.

Therapeutische domeinen

Naar alle therapeutische domeinen

R.E. Pharm Eline De Bruyne M-BE-00002281 - created on 22/08/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInTwitterFacebookInstagramVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring