Nederlands

Neurologie

We verleggen de grenzen van het wetenschappelijk begrip om klinische vooruitgang te bereiken en een aantal van de grootste uitdagingen in de neurowetenschap van vandaag op te lossen - om te behouden wat ons maakt tot wie we zijn.
Neurowetenschap is een hoeksteen van onze toekomst, maar we kunnen het niet alleen. Samen met onze partners zullen we de grenzen van de wetenschap blijven verleggen om klinische vooruitgang te bereiken en een aantal van de grootste uitdagingen in de neurowetenschappen van vandaag op te lossen. Onze hoop is om een toekomst te creëren waar neurologische stoornissen niet langer het menselijk potentieel beperken - om te behouden wat ons maakt tot wie we zijn.

De ziekte begrijpen om mensen beter te begeleiden

Meer lezen

Therapeutische domeinen

Naar alle therapeutische domeinen

Ontdek meer

Voor professionelen in de gezondheidszorg

R.E. Pharm Eline De Bruyne - M-BE-00002279 - created on 22/08/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring