Roche Diagnostics Belgium


Of het nu gaat om besmettelijke ziekten, kanker of andere ernstige gezondheidsbedreigingen, de zoektocht naar oplossingen voor de grootste uitdagingen in de zorg begint bij – en is afhankelijk van – diagnostiek.

Voor de preventie en de behandeling van ziektes is het belangrijk om ziektes tijdig te kunnen opsporen en om daarnaast met behulp van diagnostiek een optimaal behandelingstraject voor de patiënt op te stellen. Roche Diagnostics is wereldleider in de diagnostiek en voortdurende innovatie staat centraal in ons bedrijf, zodat onze tests het verschil kunnen maken voor patiënten en onze gezondheidszorg de beste mogelijke zorg kan aanbieden. Dat verschil is er, want meer dan 60 procent van alle medische beslissingen gebeuren op basis van een diagnostische test. Roche Diagnostics levert diagnostische oplossingen aan ziekenhuizen, klinische laboratoria en artsen.

 

 

Vandaag komt Roche Diagnostics met de oplossingen voor morgen


Intussen is Roche Diagnostics Belgium reeds meer dan 60 jaar actief op Belgische bodem. Ons Belgisch team is divers. Tot op het niveau van het Leadership Team is 55% een vrouw. De bijna 200 werknemers komen uit alle hoeken van de wereld en kregen een opleiding in de meest uiteenlopende domeinen: van moleculaire biologie, data-analyse, biotechnologie en laboratoriumtechnologiën tot rechten, communicatie en marketing. Al deze expertise en onze effectieve en efficiënte tests hebben zonder enige twijfel bijgedragen tot de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de Belgische gezondheidszorg. De meerwaarde van diagnostiek verhoogt de efficiëntie van niet alleen het zorgproces, maar ook de duurzaamheid van ons gezondheidssysteem.

 

 

De waarde van diagnostiek

 

Roche Diagnostics levert oplossingen en diensten die een significante impact hebben op de gezondheid van mensen. Screening, detectie en een tijdige opstart van een behandeling dragen bij tot gunstige outcomes voor patiënten. Innovatie in de diagnostiek zal ook zorgen voor meer gepersonaliseerde therapieën, op maat van de patiënt. 

 

Wil je meer te weten komen over Roche Diagnostics in België? Dan bezoek onze website diagnostics.roche.com/be