Roche Diagnostics Belgium

Roche Diagnostics Belgium levert een belangrijke bijdrage op het vlak van toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de Belgische gezondheidszorg.

Roche Diagnostics Belgium wil de efficiëntie van het zorgproces verhogen door de waarde van de diagnostiek aan te tonen aan alle betrokken partijen.

Deze waarde wordt gecreëerd door het leveren van producten en diensten die een significante impact hebben op de gezondheid van mensen door detectie, tijdige diagnose, prognose en opvolging van de juiste behandeling.

Roche Diagnostics brengt oplossingen en diensten op de markt in vier domeinen:

 

  • zelfcontrole: zelfcontroleoplossingen voor diabetespatiënten en mensen die een antistollingstherapie moeten volgen. Deze apparaten geven patiënten de mogelijkheid om hun behandeling te controleren en eenvoudig bij te sturen zodat ze een betere levenskwaliteit hebben.
  • medische analyses: het merk cobas® omvat een ruim gamma reagentia en geavanceerde, automatische systemen om medische analyses uit te voeren in ziekenhuis- en privélaboratoria (chemie, immunologie, moleculaire biologie, gedelokaliseerde biologie).
  • diabetes: het merk Accu-Chek® omvat een gamma instrumenten voor zelfcontrole van de bloedsuikerspiegel en toediening van insuline.
  • histopathologie: onder de merknaam Ventana biedt Roche Diagnostics pathologen de nieuwste technologie om hun diagnose te verfijnen zodat die doorslaggevend kan zijn voor de therapeutische beslissing van oncologen.

 

Wil je meer te weten komen over Roche Diagnostics in België? Dan bezoek onze website diagnostics.roche.com/be.