Nederlands

Borstkanker

In de meeste gevallen staat de wereld van de betrokkene op zijn kop wanneer men de diagnose borstkanker krijgt. Hier vindt u nuttige informatie en tips die u zullen helpen bij het omgaan met deze ziekte.

Begrijpen

De moderne diagnostische technieken kunnen borsttumoren in een vroeg stadium detecteren. Hoe sneller borstkanker wordt ontdekt, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling.

Lees meer

Behandelen

Er bestaan voortaan verschillende behandelingen waarmee de borstkanker nauwkeurig kan worden bestreden. Verschillende parameters moeten in overweging worden genomen bij het kiezen van de meest geschikte behandeling.

Lees meer

Leven

Het hebben van borstkanker betekent niet alleen ziek zijn. Het betekent ook leven en genezen. Patiëntes met borstkanker kunnen hun genezing bevorderen.

Lees meer

Meer weten

Uw arts heeft u onlangs gediagnosticeerd met borstkanker en u probeert er meer over te weten te komen of u heeft hulp nodig om te leren hoe u met de ziekte om kunt gaan.

Lees meer

Vroegtijdige opsporing van borstkanker

In het algemeen heeft vroegtijdige opsporing van borstkanker een positieve invloed op de kansen op herstel. Het observeren van de borst is een effectieve vorm van vroegtijdige opsporing.

Lees meer

Hoe kan ik met mijn kinderen over borstkanker praten?

Ouders die geconfronteerd worden met kanker proberen hun kinderen te beschermen door te voorkomen dat ze met hun ziekte worden geconfronteerd. Maar kinderen van alle leeftijden voelen heel snel dat er iets mis is...

Lees meer

Wat kan ik doen om me beter te voelen?

Sommige bijwerkingen kunnen na het einde van de behandeling nog steeds optreden. Het is over het algemeen mogelijk om deze met behulp van geneesmiddelen of andere passende acties goed te bestrijden.

Lees meer

Wat zijn de vormen van borstkankerbehandeling?

De behandeling van borstkanker is gebaseerd op drie pijlers: chirurgische ingreep, medicamenteuze behandeling en radiotherapie.

Lees meer

Fysieke oefening en relaxatie

Het is essentieel om bij borstkanker gebruik te maken van optimale medische zorg. Maar het fysieke welzijn is ook belangrijk voor de kwaliteit van het leven. De betrokkenen kunnen hieraan actief bijdragen.

Lees meer

Wat is immunotherapie of immuno-oncologie?

Onderzoek is er reeds lange tijd op gericht om te ontdekken hoe het immuunsysteem zelf kanker kan bestrijden. Zeer kortgeleden is er enorme vooruitgang geboekt op het gebied van immunotherapie.

Lees meer

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00001383 - Created on 04/05/2022


De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring