De ziekte begrijpen, diagnostische en behandelingsmethoden kunnen de patiënt helpen om beter om te gaan met deze beproeving.

Er bestaan verschillende behandelingen tegen blaaskanker. Elke patiënt krijgt een specifieke behandeling op basis van zijn/haar klinisch beeld.

Het welzijn van de betrokken personen hangt ook af van andere factoren zoals, bijvoorbeeld, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging en steun van naasten en specialisten.

Wat zijn de symptomen van blaaskanker?

Een blaaskanker kan verschillende symptomen hebben.

Hoe verloopt de diagnose van blaaskanker?

Om blaaskanker te diagnosticeren, voert de arts een reeks onderzoeken uit.

Hoe wordt de blaas vervangen na operatieve verwijdering?

Na het verwijderen van de blaas kan deze laatste zijn rol in het verzamelen van urine niet meer spelen.

Gezonde voeding en blaaskanker

Gezonde voeding zal blaaskanker niet genezen, maar het zal het lichaam alle belangrijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen geven.

Een dagelijks activiteitenprogramma opzetten

Zelfs al is het moeilijk, zorg er toch voor dat u regelmatig lichaamsbeweging in uw dagelijkse leven inbouwt.

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00000299 - Created on 05/11/2021


De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.