Nederlands

Non-hodgkinlymfoom

Is er bij u of bij een dierbare onlangs non-hodgkinlymfoom gediagnostiseerd? Hier vindt u nuttige informatie en tips om u te helpen met deze ziekte om te gaan.

Begrijpen

Wat zijn de verschillende soorten lymfomen, wat zijn hun symptomen, waardoor worden ze veroorzaakt en hoe wordt de diagnose gesteld?

Meer informatie

Behandelen

Er zijn verschillende manieren om NHL te behandelen. De meest geschikte behandeling hangt af van verschillende factoren en zal individueel worden bekeken.

Meer informatie

Leven

Deze pagina bevat aanbevelingen voor het dagelijks leven met lymfeklierkanker en het minimaliseren van het risico op infectie.

Meer informatie

Meer weten

Onlangs gediagnosticeerd met NHL en op zoek naar meer informatie lotgenotencontact of patiëntenorganisaties in uw omgeving?

Meer informatie

Hoe goed eten met een non-Hodgkinlymfoom?

De bijwerkingen van chemotherapie en de emotionele belasting door de behandeling kunnen uw eetlust wegnemen.

Meer weten

Patiëntenverenigingen

Ook zelfhulpgroepen en patiëntenorganisaties bieden u de mogelijkheid om uw ervaringen met de ziekte met anderen te delen.

Meer weten

Soorten lymfomen

Er zijn verschillende soorten van non-hodgkinlymfoom.

Meer weten

Behandeling van de verschillende soorten lymfomen

Er zijn tal van opties voor het behandelen van lymfomen. De behandeling hangt af van het soort lymfoom en omvat over het algemeen een of meer van de volgende mogelijkheden.

Meer weten

Wat zijn de symptomen van folliculair lymfoom en chronische lymfatische leukemie?

Iedereen ervaart de ziekte op een andere manier. De symptomen zijn niet altijd voelbaar. Bovendien zijn er in de eerste stadia van de ziekte minder vaak symptomen.

Meer weten

Wat zijn de symptomen van diffuus grootcellig B-cellymfoom (DLBCL)?

De verschillende symptomen van DLBCL zijn: vermoeidheid of uitputting, nachtzweten, gewichtsverlies met onbekende oorzaak...

Meer weten

R.E. : Pharm E. De Bruyne - M-BE-00000599 - Created on 22/03/2021


De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInTwitterFacebookInstagramVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring