Nederlands

RoActemra (tocilizumab)

RoActemra bevat de werkzame stof tocilizumab. Dit is een eiwit dat gemaakt wordt door specifieke immuuncellen (monoklonaal antilichaam), dat de werking blokkeert van een specifiek eiwit (cytokine), genaamd interleukine-6. Interleukine-6 is betrokken bij ontstekingsprocessen in het lichaam en het blokkeren daarvan kan de ontstekingen in uw lichaam verminderen. RoActemra helpt om de symptomen zoals pijn en zwelling in uw gewrichten te verminderen en kan het uitvoeren van dagelijkse taken verbeteren. Van RoActemra is aangetoond dat het de beschadiging van het kraakbeen en het bot van de gewrichten, veroorzaakt door de aandoening, vertraagt en uw vermogen om de normale dagelijkse activiteiten uit te voeren verbetert.

RoActemra wordt gebruikt bij de behandeling van:

  • Reumatoïde artritis (RA)

  • Giant Cell Arteritis (GCA, reuscelarteritis)

  • Systemische juveniele idiopathische artritis (sJIA)

  • Juveniele idiopathische polyartritis (pJIA)

  • Cytokine-release syndrome (CRS)

  • COVID-19

RoActemra, 162 mg oplossing voor injectie in een voorgevulde pen.

RoActemra, 162 mg oplossing voor injectie in een voorgevulde spuit.

RoActemra, 20 mg/ml concentraat voor oplossing voor infusie 4 FL X 80 MG/4 ML

RoActemra, 20 mg/ml concentraat voor oplossing voor infusie 4 FL X 200 MG/10 ML

RoActemra, 20 mg/ml concentraat voor oplossing voor infusie 4 FL X 400 MG/20 ML

R.E. Pharm Eline De Bruyne M-BE-00002124 created on 04/05/2023

De informatie op deze site is bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of geldig is in uw land. Wij maken u erop attent dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie, die mogelijk niet in overeenstemming is met geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruiken in uw land.

Roche Pharma in AnderlechtRoche Diagnostics in DiegemLinkedInVoor patiëntenPatiëntenveiligheid en medische informatieGebruiksvoorwaardenPrivacyverklaring