Samen de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven

Faconnons ensemble avenir sante

De revolutie in de gezondheidszorg

Medische en technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg hebben elkaar de afgelopen jaren snel opgevolgd. Nieuwe wetenschappelijke inzichten worden beschikbaar in een versneld tempo. Tegenwoordig hebben ziekenhuizen innovatiemanagers om de complexe en snelle opvolging van nieuwe geneesmiddelen en behandelingstechnieken bij te houden. Er worden bijna dagelijks nieuwe behandelingsgebieden ontdekt en gegevens spelen nu een nog grotere rol in de gezondheidszorg.

De manier waarop de maatschappij en de farmaceutische industrie naar de toekomst kijken, is drastisch aan het veranderen. De Covid-19-crisis zet onze gezondheidszorgsystemen nog meer onder druk. Onze klanten, partners en patiënten hebben andere behoeften dan voorheen. Onze partners vertrouwen op ons om sneller en op een duurzamere manier betere resultaten te leveren om ervoor te zorgen dat patiënten kunnen omgaan met dit snel veranderende gezondheidszorglandschap.

Als pionier in de farmaceutische industrie heeft Roche de beslissing genomen om zijn bedrijfsmodel volledig te herzien ter ondersteuning van zijn visie om de voordelen voor de patiënt 3 tot 5 keer te vergroten, terwijl de kosten voor de maatschappij met de helft worden verminderd.

Flexibel zijn en ons aanpassen aan de wereld om ons heen, maakt deel uit van het DNA van Roche. Het is wat we de afgelopen 125 jaar hebben gedaan. Als pionier in de farmaceutische industrie heeft Roche de beslissing genomen om zijn bedrijfsmodel volledig te herzien ter ondersteuning van zijn visie om de voordelen voor de patiënt 3 tot 5 keer te vergroten, terwijl de kosten voor de maatschappij met de helft worden verminderd. We willen een wetenschappelijke bondgenoot worden van de gezondheidszorg en nog nauwer samenwerken met medische zorgverleners om de toekomst van de geneeskunde mee te bepalen.

Om dit te bereiken moeten we risico's nemen, experimenteren, onze blik ruim instellen, en onze strategie en doelen continu blijven evalueren.

Het is onze diepste ambitie om een wetenschappelijke partner en bondgenoot van de gezondheidszorg te worden door de traditionele rol van een farmaceutisch bedrijf, als louter leverancier van therapieën en diagnostische oplossingen, te overstijgen.

Een wetenschappelijke bondgenoot worden van de gezondheidszorg

Roche is momenteel bezig aan een transformatie die een totale verandering in de manier waarop we werken impliceert. Het is onze diepste ambitie om een wetenschappelijke partner en bondgenoot van de gezondheidszorg te worden door de traditionele rol van een farmaceutisch bedrijf, als louter leverancier van therapieën en diagnostische oplossingen, te overstijgen. We willen deelnemen aan de dialoog over hoe de gezondheidszorg kan en moet veranderen door onze eigen rol in het gezondheidszorgsysteem te herdefiniëren en de wetenschap voorrang te geven op de bedrijfsbelangen. We richten onze inspanningen op het aanpakken van onvervulde medische behoeften en het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor patiënten. 

Door ons bedrijfsmodel te evalueren en ons te richten op efficiëntieverhoging, investeert Roche nog meer waardevolle middelen in research en ontwikkeling. Samen met onze partners identificeren we gebieden in onze gezondheidssystemen die onder veel druk staan en werken we samen met alle betrokken partijen om betere resultaten voor patiënten af te dwingen. We willen patiënten als gelijke partners behandelen en samen oplossingen creëren die bijdragen aan de duurzame gezondheidszorg van de toekomst.