Roche verkozen tot beste werkgevers in België

Roche Pharmaceuticals België & Luxemburg behoort tot de beste werkgevers in het land.

In de Docks Dome Event Hall in Brussel maakte het Great Place to Work Institute Belgium de namen bekend van de twintig organisaties die dit jaar tot “Best Place to Work 2019” zijn uitgeroepen. Roche Pharmaceuticals België & Luxemburg werd beloond met een 8ste plaats bij de ondernemingen met minder dan 500 werknemers.

Great Place to Work®, vroeger ook bekend als Werkgever van het Jaar, erkent de 20 beste werkplekken in België voor hun goed werkgeverschap en mensgerichte organisatiecultuur.

Roche Pharmaceuticals België & Luxemburg werd ook genomineerd in de categorie ‘Authentieke communicatie’. Een erkenning voor de eerlijke en open communicatie in onze organisatie en de waarde die we hechten aan een luistercultuur.

Dit is een bekroning voor de gedrevenheid en toewijding waarmee onze mensen zich dagelijks inzetten voor een betere toekomst voor patiënten en hun naasten.

Brigitte Nolet, General Manager Roche België & Luxemburg

 

De lijst is het resultaat van een gezamenlijk onderzoek uitgevoerd door het Great Place to Work Institute Belgium en Vlerick Business School. Great Place to Work heeft in totaal 48.000 werknemers bevraagd en het HR-beleid van 130 bedrijven tegen het licht gehouden. De bevraging evalueert het werkgeversbeleid en onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren in hun bedrijf.