Celebrate Life: When Data becomes insights

Célébrer la vie : Quand les données apportent de nouvelles perspectives

Het leven is de kern van alles wat we doen bij Roche. Elke dag verbeteren onze gedurfde wetenschap, baanbrekende geneesmiddelen en innovatieve diagnostische oplossingen het leven van ontelbare mensen wereldwijd. Dit is onze 125-jarige erfenis. Het is ook onze veelbelovende toekomst. Vandaag kunnen we beginnen die toekomst vorm te geven. De gezondheidszorg vorm te geven. En uiteindelijk levens veranderen.

We bevinden ons op een sleutelmoment in de gezondheidszorg. Ons Belgisch ecosysteem is matuur en de bouwstenen zijn aanwezig om te evolueren naar een efficiënter en kosteneffectiever gepersonaliseerd gezondheidszorgsysteem met betere resultaten voor de patiënt. We moeten ervoor zorgen om de puntjes op de i te zetten en de nadruk te leggen op integratie en compatibiliteit om een efficiënt en duurzaam gezondheidszorgsysteem tot stand te brengen.

Schrijf je nog vandaag in voor ons hybride evenement op 22 november 2021

Op 22 november 2021 organiseert Roche België een hybride evenement. We verwelkomen verschillende interessante sprekers in twee boeiende paneldiscussies over de toekomst van de gezondheidszorg, die gepersonaliseerd is en gedreven wordt door data en technologie.

Célébrer la vie : Quand les données apportent de nouvelles perspectives

In het eerste panel buigen we ons over de duurzaamheid en efficiëntie van het gezondheidszorgsysteem dat een transformationele denkwijze vereist. Om deze transformatie te bewerkstelligen is een nauwkeurigere, op feiten gebaseerde, holistische benadering van de gezondheid nodig, die meer gepersonaliseerd is en op het individu is afgestemd. 

Secondary use of data in de gezondheidszorg zal door onze tweede panel deelnemers worden besproken. Personalisering van de gezondheidszorg vereist geïntegreerde patiëntengegevens. Data-analyses die gekoppeld zijn aan digitale technologie, transformatieve veranderingen in de zorgverlening en het overheidsbeleid voor brede toegang en duurzaamheid op lange termijn.  

Registreer u vandaag nog voor dit evenement en wij houden u op de hoogte van het programma, de sprekers en de timing.

Registreer u vandaag