Vier met ons - het leven, de kern van ons werk.

Elk moment telt: groot en klein, chaotisch of gepland. Verrassend, emotioneel - zelfs gewaagd. Het leven is een bonte verzameling van allerlei individuele momenten. Zoals het moment waarop een teleurstelling wordt verzacht. Het moment waarop we iets voor de laatste keer doen. Het moment waarop we onszelf toestaan te pauzeren en gewoon te ‘zijn’.

We leven in een wereld die sneller verandert dan ooit en niet alle momenten willen we herbeleven. Maar het zijn ‘onze’ momenten - en dat maakt ze stuk voor stuk onbetaalbaar.

Ontdek meer over waarom we het leven vieren (EN).

Creëer meer momenten

Maar het gaat niet om cijfers, het zijn emoties en momenten in het leven die tellen. Meer dagen, maanden, jaren in ons leven. Meer momenten om te koesteren. Meer hoop en dromen om de toekomst te inspireren. Meer redenen om dankbaar te zijn. Want in de kern gaat het om het vieren van het leven - of het nu gaat om het maken van nieuwe herinneringen of het genieten van momenten uit het verleden.

Ontdek hoe onze bedrijfsgeschiedenis (EN), onze passie voor oplossingen en onze inzet voor een betere toekomst ons hebben bepaald.

Roche mijlpalen

De oprichter van Roche, Fritz Hoffmann-La Roche, was een toegewijd ondernemer en ervan overtuigd dat farmaceutische merkproducten de toekomst toebehoren.

Hij was een van de eersten die besefte dat de industriële productie van geneesmiddelen een enorme stap vooruit zou betekenen in de strijd tegen aandoeningen.

Sindsdien is Roche uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van gezondheidszorg.

Ontdek meer over onze bedrijfsgeschiedenis (EN)

Kleine mensen, grote vragen

Als je gewend bent om 6 of 7 kaarsjes uit te blazen op een verjaardagstaart, is 125 moeilijk voor te stellen! Wordt je gezicht te heet? Hoeveel pogingen zou het kosten? Deze nieuwsgierige kinderen willen het allemaal weten!

Deze kinderen zijn op missie om uit te vinden hoe zo'n groot jubileum gevierd moet worden. Met de hulp van president Christoph Franz en CEO Severin Schwan probeert de volgende generatie meer te begrijpen van wat Roche heeft gedaan, doet en zal blijven doen om hun toekomst te verbeteren.

Hoe vieren wij dit jubileum in België?

Op 22 November 2021 organiseren Roche Pharma BeLux en Roche Diagnostics Belgium een hybride ‘125 years Roche Life Talk’ event. Onze General Managers Brigitte Nolet (Pharma) en Anna-Maria Heuchel-Reinig (Diagnostics) verwelkomen verschillende sprekers die in twee boeiende panel discussies het over de toekomst van de gezondheidszorg, die vooral gepersonaliseerd, maar ook gedreven door data en technologieën is, gaan hebben.
Registreer je vandaag al voor dit event en we houden je op de hoogte over programma, sprekers en timing.