Is België voorbereid op de digitale, gepersonaliseerde toekomst van de gezondheidszorg?

Neem deel aan het experten panelgesprek naar aanleiding van het Belgische lanceringsevenement van de index ‘gepersonaliseerde gezondheidszorg, onderdeel van het FutureProofing Healthcare initiatief. U krijgt een beter inzicht in waar we staan op het gebied van gepersonaliseerde gezondheidszorg in België.

We laten deskundigen inzake Gepersonaliseerde Gezondheidszorg (Personalised Healthcare, PHC) aan het woord over het potentieel en wat er nodig is, zodat gegevens, digitale technologie en gepersonaliseerde zorg de gezondheid en het welzijn van mensen in België kan verbeteren.

Programma

  • Welkomstwoord van Brigitte Nolet (General Manager van Roche Belux) en een presentatie van de FutureProofing Health Index door Bogi Eliasen (Geassocieerde partner, Kopenhagen Instituut voor toekomstige onderzoeken).
  • Panelgesprek met Dr. Hans Prenen (plaatsvervangend hoofd van de afdeling oncologie, UZ Antwerpen) die vanuit de medische praktijk zijn visie zal weergeven, Stefan Gijssels (CEO, Digestieve Kankers Europa) met een patiënten perspectief op patiëntendata en Karen Crabé (Expert Economische Onderzoek & Gezondheidsgegevensbeleid, Pharma.be) die de uitdagingen en opportuniteiten van data voor de gezondheidzorg zal belichten.

Als u vragen hebt voor het panel, deel je vraag dan: hier. Een vraag- & antwoordsessie wordt geopend met het publiek.

We kijken uit naar uw deelname en bijdrage aan een rijk en constructief debat.