Wij innoveren de gezondheidszorg
 

 

Door bundeling van onze krachten op het gebied van zowel diagnostiek als geneesmiddelen, is Roche beter in staat dan welk bedrijf ook om gepersonaliseerde gezondheidszorg te bieden - een strategie die gericht is op de juiste behandeling van elke patiënt op de best mogelijke manier.

 

 

Roche ontwikkelt producten en diensten voor zowel opsporing, preventie, diagnose als  behandeling van ziekten. Door op al deze fronten actief te zijn, kunnen wij de gezondheid en levenskwaliteit van de patiënt verbeteren.

Roche is het grootste biotechbedrijf ter wereld, met echt gedifferentieerde geneesmiddelen voor de oncologie, de immunologie, infectieziekten, de oogheelkunde en ziekten van het centrale zenuwstelsel.

Daarnaast is Roche wereldleider op het gebied van in vitro-diagnostiek en weefselgebaseerde kankerdiagnostiek en een koploper in het omgaan met diabetes.

Door bundeling van onze krachten is Roche beter in staat dan welk bedrijf ook om gepersonaliseerde gezondheidszorg te bieden - een strategie die gericht is op de juiste behandeling van elke patiënt op de best mogelijke manier. Daarbij streven wij steeds naar meer efficiëntie, een betere tolerantie en lagere kosten.